Το 1974 ο Εμμανουήλ Μιχαήλ Σπιτιέρης, μετά από πολλά χρόνια πείρας στον τομέα της προεκτύπωσης, ανοίγει μια μικρή επιχείρηση με το όνομα Τσιγκογραφική στην οδό Λυκούργου 47-51 στην Καλλιθέα, σε συνεργασία με τους γιούς του Μιχαήλ και Ηλία Σπιτιέρη. Με άριστη τεχνογνωσία αλλά πάνω απ' όλα με μεράκι και αγάπη για το αντικείμενο τους, η επιχείρηση  άνθιζε. Δυστυχώς στις 1 Αυγούστου του 1980 ο μεγάλος γιός της οικογενείας Μιχάλης απεβίωσε κατά τη διάρκεια της θητείας του στο στρατό.

     Στις 4 Οκτωβρίου του 1985 ο Εμμανουήλ Μιχαήλ Σπιτιέρης συνταξιοδοτείται και η επιχείρηση περνάει στα χέρια του μικρού του γιού, Ηλία.
Έχοντας αναλάβει την μικρή αυτή επιχείρηση και έχοντας στο μυαλό του την ανάπτυξη της το 1986 κάνει το πρώτο του ταξίδι στο Dusseldorf της Γερμανίας, που στέγαζε την μεγαλύτερη έκθεση Γραφικών Τεχνών στον κόσμο, την Drupa Exhibition.(Από τότε κάθε τετραετία δίνει το παρών και ενημερώνεται για την εξέλιξη στον κόσμο των Γραφικών Τεχνών.) Την ίδια χρονιά φέρνει στην εταιρία τον πρώτο υπολογιστή προσωπικής χρήσης IBM XT286. Εκτός από τον πρώτο Η/Υ, η εταιρία ήταν ήδη εξοπλισμένη με μια φωτογραφική μηχανή Repromaster και μέχρι το 1990 είχε ένα από τα πιο εξελιγμένα Ατελιέ Γραφικών Τεχνών και Εργαστήριο Χημικής χάραξης στην Αττική. Η αγάπη του για τη δουλειά, αλλά και η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας δεν τον άφησαν να σταματήσει εκεί. Με συνεχείς επενδύσεις σε νέα τεχνολογία αλλά και με ποιότητα χάραξης που ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς συνέχισε να εξελίσσεται.

     Το 2006 η εταιρία μετονομάστηκε σε Etch n' Print και δεν θύμιζε σε τίποτα το μικρό μαγαζί που ανέλαβε ο Σπιτιέρης Ηλίας από τον πατέρα του.
Το 2006 ήταν ήδη μια από τις πιο ευϋπόληπτες εταιρίες γραφικών τεχνών στην Ελλάδα.
Τα τελευταία χρόνια έχοντας τελειώσει τις σπουδές τους και την στρατιωτική τους θητεία, έχουν μπεί δυναμικά στην εταιρία οι δύο γιοί του Ηλία, Εμμανουήλ και Στυλιανός Σπιτιέρης.
  
    Παρά τις δυσκολίες της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τα τελευταία χρόνια την χώρα μας η εταιρία μας συνεχίζει να εξελίσσεται. Έχοντας φέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την καινοτόμο τεχνική του πολύ-επίπεδου γκοφραρίσματος, (Combination Dies) παραμένουμε στην κορυφή του προεκτυπωτικού χώρου στις Γραφικές Τέχνες.
Πλέον η εταιρία ονομάζεται Spitieri Cliche'.
Όσες φορές όμως και να αλλάξει το όνομα της εταιρίας, κάποια πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ....
Ο σεβασμός στον πελάτη, το μεράκι, η ανάγκη για δημιουργία και εξέλιξη.
Αξίες αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου.
H Ιστορία της Εταιρίας μας
Design by Horion70
Improving
          upon perfection....